* صمغ عربی، که از درختی به نام صمغ سنگالی بدست میآید، سفید رنگ و محلول در آب است و عمدتاً شامل هیدراتهای کربن است.
* صمغ عربی یا صمغ آکاسیا صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نامهای سنگال و سیال استخراج میشود.
* از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان «پایدارکننده» و در صنعت چاپ به عنوان روانکننده در انواع خاصی از جوهر برای چاپ استفاده میشود.
* صمغ عربی ترکیب پیچیدهای از ساکاریدها و گلیکوپروتئینها میباشد که مهمترین خواص صمغ از این ترکیبها میباشد.
* صمغ عربی یکی از ترکیبات مهم شربت نوشابه، همچنین در آب نبات و در آدامس نیز می باشد.
* در نقاشی از آن به عنوان یک ماده چسبنده در آبرنگ استفاده میشود.
* در صنعت چاپ و داروسازی و لوازم آرایشی نیز از آن استفاده میشود.
* ماده چسبنده تمبرهای پستی نیز از این صمغ میباشد.